Twitter Blues tidligere hovedrolle snakker om Elon Musk, X, og å sove på gulvet

Tidligere Twitter Blue-leder Esther Crawford publiserte nettopp et veldig langt innlegg på Twitter om tiden hennes i selskapet, mens hun jobbet under Elon Musk, og den hendelsen der et bilde av henne som sov på gulvet gikk viralt. Crawford ble med i selskapet etter at det kjøpte oppstarten hennes, Squad, i 2020 og var en del av Musks Twitter, som han for tiden omdirigerer til X, i de første månedene før han ble permittert.

Twitters miljø før Musk:

Som en med en manisk følelse av at det haster innebygget i meg, føltes Twitter ofte nedtonet og byråkratisk. Dumme maktspill, omorganiseringer og lagnavnendringer av hensyn til noens ego var distraksjoner som skjedde for regelmessig.

Du kunne ikke bare være en byggmester – du trengte også å være politiker.

Selv om hun berømmet tidligere produktsjef Kayvon Beykpour, som ble skjøvet ut før Musk offisielt tok over selskapet.

Livet på Musks “hardcore” Twitter:

Jeg sluttet fred med det faktum at jeg ikke hadde psykologisk sikkerhet på Twitter 2.0 og det betydde at jeg kunne få sparken når som helst, og uten grunn i det hele tatt.

Musks beslutningsprosess:

Jeg trodde jeg hadde nyttig institusjonell kunnskap som kunne hjelpe ham å ta bedre beslutninger. I stedet ville han spørre Twitter, spørre en venn eller til og med spørre biografen om produktråd. Til tider det virket som om han stolte mer på tilfeldige tilbakemeldinger enn menneskene i rommet som brukte livet dedikert til å takle det aktuelle problemet. Jeg skjønte aldri hvorfor og forblir rådvill over det.

Det beryktede soveposebildet:

Esther Crawford ✨ på Twitter: “Når teamet ditt presser seg rundt kl… arkivert 19. januar 2023 01:24:51 UTC

Mange av dere kjenner meg fra soveposehendelse hvor jeg sov på et konferanseromsgulvså jeg regner med, la oss snakke om det også.

Å bli viral var en merkelig og interessant opplevelse. Jeg ble angrepet av folk på venstresiden og kalt en milliardær bootlicker, samtidig som jeg ble angrepet av folk på høyresiden for å være en arbeidende mor som ble demonisert som et eksempel på en kvinne som valgte karrieren sin fremfor familien.

Heldigvis kan jeg le av meg selv og jeg tar ikke lenestoltastaturideologer så høytidelig. Å være hovedpersonen på tidslinjen, selv i noen få minutter, krever en tykk hud og en sterk selvfølelse.

Den virkelige historien er ganske enkel. Jeg fikk en nesten umulig frist for hans første prosjekt, og som produktleder ville jeg aldri be noen om å gjøre noe jeg ikke var villig til å gjøre selv. Så jeg jobbet døgnet rundt sammen med et fantastisk team som spenner over mange tidssoner, og vi leverte det etter planen – virkelig mot oddsen. Det var intenst, men også morsomt.

I slekt

    For Elon Musk er X lik alt Elon Musk endret nettopp Twitters logo igjen – liksom hele historien om Twitter under Elon Musk

Og til slutt, litt om Musk og hvordan han virker “ganske alene”:

Å bo i et ekkokammer er farlig og å være på toppen gjør en person enda mer mottakelig for å være omgitt av ja-mennesker når nesten alle rundt deg er på lønnslisten og på en eller annen måte kan dra nytte av å være i din bane. Å finne ut hvordan du kan holde “bedre engler” rundt i form av familie, venner og lagkamerater er avgjørende for å holde seg på skinnene og tåle intense oppturer og nedturer. Alle trenger å høre harde sannheter noen ganger, og hvis du sparker alle menneskene som sier fra, kan virkelighetsforvrengningsfeltet bli til en virvel.

X/Twitter-sjef Linda Yaccarino vil stå på scenen på årets kodekonferanse for å diskutere Twitters transformasjon til X, jobbe sammen med Elon Musk, og fri til annonsører til plattformen. Søk om å delta Kode her.

Read More