Nothing Phone 2 er stort sett bra på Verizon – hvis du har god 5G-dekning

Noen ganger må du bare bryte reglene og gå for det. Jeg deltok på Nothings produktutsalg i New York City forrige uke og fikk tak i Nothing Ear 2s og Nothing Phone 2. Nå er jeg en langvarig Verizon-kunde, noe som virket som et stort hinder for å faktisk teste ut denne telefonen og dens blinkende tegn. På et tidspunkt hadde ingenting nevnt “begrenset” støtte for Verizon på nettstedet, men selskapet har siden fjernet operatøren fra sine tekniske spesifikasjoner – aldri et godt tegn.

Men som jeg har kommet for å finne ut, så lenge du har et aktivt SIM-kort som allerede var i en annen Verizon-sertifisert telefon, kan du kaste det inn i Nothing Phone 2 og komme i gang uten umiddelbar hodepine. Da jeg prøvde å gjøre det, lyste telefonens mobildata opp, anrop og tekstmeldinger fungerte bra (inkludert RCS-meldinger), og jeg har så langt unngått å legge på. Den automatiske SMS-en som skjeller meg for å bruke en uautorisert enhet kom aldri.

Over en uke eller så med å prøve ut Phone 2 som min heltidsenhet, har jeg lagt merke til nettverksindikatoren som viser 4G, 4G Plus, 5G og 5G Ultra Wideband. Til og med VoLTE (voice over LTE)-ikonet er tilstede nesten hele tiden. Jeg er litt uklar hva 4G Plus oversettes til på Verizon-språk; kanskje det er LTE Advanced, eller kanskje telefonen bare blir forvirret over hvilket nettverk den er på. Men det ruller med slagene uansett. Jeg har reist over Manhattan og Brooklyn uten åpenbare tjenesteforstyrrelser så langt. Men dette er NYC vi snakker om; 5G, så underveldende som det så ofte er, kan finnes overalt.

Se vel på det. Det bare… fungerer.Skjermbilde: Chris Welch / The Verge

Opplevelsen kunne vært litt mer uforutsigbar andre steder. Og når det gjelder Nothing Phone 2, er det fordi den fullstendig utelater støtte for bånd 13. Det frekvensbåndet er ganske viktig for Verizons 4G LTE-nettverk. For store deler av landet er det viktig. Så hvis du våger deg langt fra en by eller overfylte forsteder og begynner å drive bort fra 5G-dekning, er det der du sannsynligvis vil begynne å treffe noen smertepunkter og miste signalet – og dette er grunnen til at Verizon neppe noen gang fullt ut sertifiserer Nothings nyeste telefon.

Jeg er en teknisk anmelder og har vanligvis noen forskjellige telefoner til rådighet. Så jeg svetter ikke tiden min med å sette Nothings telefon på 599 dollar rundt i byen. Men hvis jeg kjørte syv timer upstate for å besøke faren min i New Yorks «North Country», er det ingen sjanse for at jeg ville gamblet og beholde SIM-kortet mitt.

Synes jeg glyph-systemet er gimmick? For det meste, ja. Jeg har den øvre høyre LED-lampen tilordnet Meldinger, og det er riktignok greit å vite når jeg har fått en tekstmelding hvis telefonen min er snudd. Utenom lysene og nettverksbegrensningene er jeg generelt sett en fan av denne telefonen. Telefonen 2 klarer det jeg vil anse som utmerket batterilevetid, har en veldig fin og levende skjerm — jeg er kresen om skjermer, mennesker – og jeg liker programvarejusteringene som Nothing har gjort.

Det er overraskende nyttig å kunne plassere hurtiginnstillinger direkte på låseskjermen. Jeg løper ganske grunnleggende akkurat nå, og jeg er sikker på at det er mer jeg kan gjøre, men så langt har det gått bra. Telefon 2 nynner med, og jeg har knapt lagt merke til en eneste hikke i løpet av tiden jeg har vært med den. Og bildene jeg får fra kameraet er tilfredsstillende oftere enn ikke.

Alt dette er å si at hvis du har Verizon og er nysgjerrig på å gi telefonen 2 en sjanse, er det gjennomførbart. Du får tekstmeldinger og anrop. Data fungerer ganske bra. Men du burde ikke avhenge på Nothings enhet i dette scenariet. Utenfor 5G-dekningsområdene er det usannsynlig at du har et like robust signal som du ville på andre telefoner som støtter hele Verizons bånd. Så hold en annen, faktisk sertifisert telefon innen rekkevidde hvis du bestemmer deg for å bruke denne nye gadgeten.

Read More