Dine favoritt Neopets Flash-spill er tilbake

Neopets er tilbake på en stor måte. Jeg mener ikke det fornyede nettstedet eller til og med de rare nyhetene hvor Arthur-liknende John Legend har blitt Neopets‘ første influencer. Jeg snakker om spillene. Over 50 nettleserspill fra sidens fortid har blitt gjenopprettet via en emulator og kan spilles akkurat nå.

Neopets-teamet / Neopets.com

Disse spillenes triumferende retur er en del av Neopets‘ “ny æra” som begynte når Neopets‘ morselskapet, NetDragon, tillot nettstedet å spinne av til sitt eget fullstendig uavhengige selskap. Under denne nye ledelsen begynte Neopets-teamet umiddelbart å jobbe for å gjenopplive flaggingssiden som har eksistert siden – bered deg selv, eldste millennials – 1999. Teamet jobbet med å fikse feil, implementere tilbakemeldinger fra samfunnet og kunngjorde at det ville gå bort fra de dårlig mottatte NFT-spill Neopets Metaverse. Og et av de største målene for teamet var å bringe tilbake de gamle nettleserspillene som har forsvunnet i den digitale skjærsilden siden Adobe sluttet å støtte Flash i 2020.

Nå, ved å bruke Ruffle-emulatoren, alle dine favoritter – Meepit Juice Break, Hasee Bounce, Meerka Chase II, Faerie Caves II, Alvebobler — er tilbake, og i forlengelsen er vi også så tilbake. (FYI: Du trenger en konto for å spille de klassiske spillene.)

Neopets spill var syltetøyene mine. Jeg brukte så mye tid før, under og etter skolen på å spille spill som Meerca Chase II og Hasee Bounce. Jeg husker tydelig å spille Hasee Bounce med tårer som strømmet nedover ansiktet mitt fordi de små hasee-skapningene var så stinkende søte.

Jeg trosser deg for å se på disse skapningene og føle en annen følelse enn overveldende glede.Neopets-teamet / Neopets.com

Akkurat i dag, da jeg hørte nyhetene, startet jeg umiddelbart opp Faerie Caves II og ble fraktet tilbake i tid til skolens datalab fylt med de technicolor iMacene. Den gang, Faerie-hulene‘ nivådesign forvirret 13-åringen meg, men nå, med mine voksne erfaringer og sensibiliteter, klarte jeg å komme meg gjennom de to første nivåene uten problemer.

Gjenopprettingen av denne skattekisten av seriøst morsomme spill er bare en liten del av The Neopets Teams nye strategi for å gjenopplive merkevaren og vinne tilbake fans. Men selv om de ikke gjør noe annet, har de allerede vunnet meg tilbake.

Read More