7 timer siden Beskytt din iPhone 14 til det maksimale med Casetifys nye iPhone-deksler

En ting med meg er at jeg er beryktet for å miste telefonen min, noen ganger til det punktet at det ser ut som om jeg med vilje mister den. Jeg har også alltid vært en som velger et telefondeksel for det estetiske fremfor beskyttelsen. Ikke en god kombinasjon. Med Casetifys siste Bounce Extreme-kolleksjon trenger jeg imidlertid ikke lenger å velge.

Selv om jeg alltid har likt Casetifys tidligere telefondeksler, tar Bounce Extreme iPhone-beskyttelsen opp et nytt nivå. Det MagSafe-kompatible Bounce Extreme-telefondekselet har EcoShock-materiale, støtfangerhjørner, snø- og vanntett materiale og er bygget for å tåle fall på nesten 10 fot. De nye dekselene er ment for adrenalinjunkies og gjentatte telefonknusere som meg selv, og de er tykke nok til å gi solid beskyttelse samtidig som de får plass i lommen.

Handle Casetifys nye Bounce Extreme-kolleksjon Se på Casetify

Først var jeg ikke en fan av støtfangerhjørnene, men etter å ha mistet telefonen flere ganger mens jeg brukte dekselet, er jeg så glad de er der. Foreløpig er dekselet kun tilgjengelig i klartekst for iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men hvis du har en eldre modelltelefon, kan du handle den forrige Bounce-kolleksjonen, som inkluderer funksjoner som ligner på de du finner i Bounce Extreme-samlingen. Hvis du utelukkende går for estetikk, så vil jeg anbefale å kjøpe den originale Bounce-kolleksjonen, siden det er flere boksalternativer tilgjengelig og støtfangerne på sidene ikke tar så mye plass.

I tillegg til de nye telefondekselene, lanserte Casetify også Bounce Extreme cross-body-stroppen og Bounce Extreme-flyteremmen.

Read More